Welkom Event Management | Referenties over Marianne Dijkshoorn
Referenties over Marianne Dijkshoorn
Referenties over Marianne Dijkshoorn
24
page-template-default,page,page-id-24,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,

Referenties

 

Referenties

Organisator Scholingsprogramma Disability Studies in Nederland

“Marianne werkt al een paar jaar voor Disability Studies in Nederland. Zij organiseert en coördineert het UWV/DSiN scholingsprogramma. Elk kwartaal wordt er voor arbeidsdeskundigen en verzekeringsartsen een workshop/bijeenkomst over een arbeidsparticipatie thema georganiseerd door Marianne. Het aantal bezoekers is van 30 deelnemers gestegen naar 70-80 aanmeldingen. Dit is zeker aan Marianne’s organisatietalent te danken. Marianne zorgt er voor dat de workshops goed worden voorbereid en ze neemt ons als opdrachtgever veel extra werk uit handen. Haar betrouwbaarheid en zorgvuldigheid is een aanwinst voor elke opdrachtgever!”

Irene van Helden
Communicatie & Projectmedewerker Disabillity Studies in Nederland


Floormanager Startconferentie Jobvision4all

“Marianne is floormanager geweest op de startconferentie over werken met een visuele beperking van Jobvision4all. Hierbij waren veel slechtzienden zelf aanwezig. Daarnaast heeft zij met mij meegedacht om alles tijdens de conferentie soepel te laten verlopen en tot een groot succes te maken. Zij heeft ook leuke attenties voor de sprekers gekocht, naamstickers gemaakt en enquêtes ingevoerd op de website en deze verwerkt. Ik ben erg tevreden over haar werk. Marianne heeft het met volle inzet en motivatie gedaan. Dit heeft er mede voor gezorgd dat de conferentie een groot succes was.”

Willemijn Kloosterman
Ondernemer Jobvision4all


Projectleider Academieseringscongres UWV divisie Sociaal Medische Zaken, 120 deelnemers

“Marianne heeft de volledige organisatie van onze Academieseringscongres op zich genomen. En dat was een groot succes. Marianne is daarin heel zelfstandig, doortastend, accuraat en professioneel. Ik kan haar bij iedereen aanbevelen.”

Bernadette Linssen
Adviseur Verzekeringsarts UWV SMZ Rijnmond


Projectleider manifestatie ‘Ervaren wat een handicap is’ PowerPlatform Hogeschool Rotterdam

In enkele weken tijd heeft zij een evenement voor 600 bezoekers organisatorisch op de rails gezet door de communicatie, begroting en de programmering te herzien:

“Marianne heeft gedurende haar studie Vrijetijdsmanagement en ook daarna het PowerPlatform van de Hogeschool Rotterdam, het platform voor en door studenten met een functiebeperking, versterkt als bestuurslid en als organisator van evenementen.

Het PowerPlatform ondersteunt sinds 2004 individuele studenten en geeft binnen de hogeschool informatie over studeren met een beperking en probeert de beeldvorming over studenten met een beperking te veranderen in positieve zin. Het PowerPlatform organiseert borrels voor studenten, trainingen voor docenten en medewerkers en tweejaarlijks een grote manifestatie voor studenten van de lerarenopleidingen binnen de hogeschool.

Aan al deze activiteiten heeft Marianne haar bijdrage geleverd.
Zij heeft in de manifestatie “I’ve got the power!” georganiseerd voor 400 derdejaars studenten lerarenopleiding van de Hogeschool Rotterdam.
Ook in heeft ze in de organisatie van de manifestatie “Het werkt”, waar ruim 600 studenten aan hebben deelgenomen, een zeer belangrijke rol gespeeld.

Haar kracht bij het organiseren van evenementen ligt in haar punctualiteit, vasthoudendheid en doorzettingsvermogen.”

Janna Verdonk
Studentendecaan Hogeschool Rotterdam
Ondersteuner PowerPlatform Hogeschool Rotterdam