Welkom Event Management | Welkom Evenementen een bedrijf van Marianne Dijkshoorn
Welkom Evenementen het bedrijf van Marianne Dijkshoorn, over hoe het begon.
Welkom Evenementen, Marianne Dijkshoorn, Dijkshoorn Evenementen
28
page-template-default,page,page-id-28,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,

Over Welkom

 

Hartelijk Welkom bij Welkom Toegankelijkheid & Evenementen

“Voor een Welkom gevoel mag geen detail ontbreken en niets te wensen worden overgelaten aan de gastvrijheid”

Welkom Toegankelijkheid & Evenementen is opgericht door eventplanner in hart en nieren Marianne Dijkshoorn. Zij bedenkt en organiseert al meer dan 10 jaar creatief ingestoken events van concept tot uitvoering. Het is voor haar belangrijk dat events passen bij een organisatie en dat het doel van het event wordt behaald. Dit doet zij door mee te denken tot in detail en door te verrassen met inspirerende ideeën.
Marianne heeft inmiddels al vele: congressen, guerrilla acties, seminars, netwerkevents, manifestaties, sportevents, lanceringen en relatie events georganiseerd. Dit heeft zij gedaan in rollen zoals: projectleider, organisator, sponsoringsmanager en floormanager. 

Gastvrijheid zit in het DNA van Welkom
De naam Welkom in de bedrijfsnaam staat voor het feit dat iedere gast zich welkom gaat voelen op het evenement door gastvrijheid.
Het evenementenorganisatie DNA zit al vanaf kinds af aan in Marianne. Na de studies Master in Event Management ‘Professional Event Management’ & ‘Advanced’ en de studie ‘Leisure Management’ aan de Hogeschool Rotterdam is zij freelance haar passie voor event organisatie gaan waarmaken.

Is iedereen welkom?
Door haar afstudeeronderzoek naar ‘Toegankelijkheid voor mensen met een beperking bij Festivals’ heeft Marianne ook ervaring met de ontvangst van mensen met een beperking. Zij weet ervoor te zorgen dat mensen met een beperking ook goed zicht krijgen op het podium en het evenement als ieder ander kunnen beleven.
Door deze expertise adviseert Marianne ook evenementenlocaties over hoe zij het beste mensen met een handicap kunnen ontvangen. Voor meer informatie daarover: www.GeenBeperkingMeer.nl

Een Welkom gevoel regel je samen
Marianne werkt bij events veel samen met andere freelancers om een totaal concept op te leveren.
Heb je een goede eventmanager met team nodig voor een event waar iedereen zich WELKOM voelt? Betrek dan Welkom bij de organisatie.

info@WelkomEventManagement.nl