Welkom Event Management | 'Spotting Talents' het concept om werkzoekenden met een arbeidshandicap aan werk te helpen
Evenement om werkzoekenden met een arbeidshandicap en werkgevers bij elkaar te brengen en daarmee te voldoen aan de Participatiewetgeving.
Arbeidshandicap, participatfiewetgeving, beperking, evenement
108
page-template-default,page,page-id-108,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,

Spotting Talents

 

‘Spotting Talents’ is een concept van Welkom dat ingaat op het feit dat personen met een arbeidsbeperking lastig aan het werk komen.
Werkgevers kunnen de juiste kandidaten niet vinden en de doelgroep, mensen met een arbeidshandicap, geeft aan te weinig geschikte vacatures te vinden.

Om werkgevers en  werkzoekenden bij elkaar te brengen is er het concept ‘Spotting Talents’ ontwikkeld. Hierbij kunnen mensen met arbeidshandicap solliciteren volgens een ‘The Voice of Holland’ systeem waarbij de HR-Managers luisteren naar de talenten en kwaliteiten in omgedraaide stoelen zodat de beperking van de kandidaat buiten beeld blijft. De kandidaten geven een pitch op een van de vooraf gecommuniceerde vacatures.
Mocht niemand van de HR-Managers zich omdraaien, dan worden de kandidaten opgevangen door een coach die hen uitgenodigd voor een feedback gesprek om bij een volgende sollicitatie nog beter voor de dag te komen.talent

Dit concept is ook geschikt voor multiculturele mensen, 50+ers en andere doelgroepen met een achterstand tot de arbeidsmarkt.

Wilt u vrijblijvend het concept ‘Spotting Talents’ ontvangen? Stuur dan een mail naar: Marianne@WelkomEventManagement.nl