Welkom Event Management | Welkom Evenementen een bedrijf van Marianne Dijkshoorn
Welkom Evenementen het bedrijf van Marianne Dijkshoorn, over hoe het begon.
Welkom Evenementen, Marianne Dijkshoorn, Dijkshoorn Evenementen
28
page-template-default,page,page-id-28,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,

Over Welkom

 

Welkom bij Welkom Toegankelijkheid & Evenementen

 

“Een evenement is tot in detail geregeld en de gastvrijheid mag daarbij niets te wensen overlaten, want elke gast hoort zich welkom voelen.”

 

Met Welkom Toegankelijkheid & Evenementen organiseer ik, Marianne Dijkshoorn, met mijn medewerkers sinds 2014 zakelijke evenementen, zoals congressen, workshops en symposia. 

Alle stappen en details visualiseer ik. Dit talent in plannen en organiseren komt doordat ikzelf slecht ter been ben. Doordat ik dagelijks bezig ben met het plannen van de mogelijkheden van mijn lichaam en daardoor elke stap vooraf visualiseer, zorg ik ervoor dat de kleinste details vooraf zijn geregeld. Een voorbeeld hiervan is dat ik alle presentaties in een presentatie programmeer, zodat de kans op technische problemen met een beamer aanzienlijk afneemt. Daarnaast zorg ik er middels een goede logistieke planning voor dat de wachtrijen bij de accreditatie en de catering verkort worden tot het minimale.

De passie voor evenementen organiseren heb ik al van kleins af aan en daarom deed ik de studie Leisure Management aan de Hogeschool Rotterdam. De passie voor het vak werd net voor mijn afstuderen bekroond met de prestigieuze award ‘De Houten Giraffe’. Een aanmoedigingsprijs voor aanstormend evenementen talent. De award kreeg ik doordat ik samen met een projectgroep de actie ‘Show your Love’ voor War Child ontwikkelde. Een campagne waarbij mensen rond Valentijnsdag liefde door gaven aan elkaar en aan een oorlogskind door op een foto te gaan. Deze foto´s zijn geüpload in een fotocollage van een roos, een teken van liefde. Bij deze actie was ik verantwoordelijk voor de sponsoring. De hoogte van de sponsorwaarde van 10.000 euro gaf mede de doorslag voor deze award.

Verder ben ik erg gesteld op uitmuntende gastvrijheid en daarom regel ik het op verzoek graag tot in de puntjes bij elk evenement. Hiermee zorg ik dat elke gast zich van harte welkom voelt. 

Door mijn afstudeeronderzoek naar ‘Toegankelijkheid voor mensen met een beperking bij Festivals’ word ik regelmatig gevraagd voor onderzoek en advies bij toegankelijkheid van evenementen, gebouwen en buitenruimte. Meer informatie: www.GeenBeperkingMeer.nl